Μπύρες Weiss / Wit / Wheat

 • Notos Weiss-(Ηρακλειο -κρητης)
  Notos Weiss-(Ηρακλειο -κρητης)

  Το χρώμα της είναι σκουρόξανθο με ελαφρώς μπέζ πυκνό, κρεμώδη, συνεκτικό αφρό μέσης διάρκειας. Στη μύτη διακρίνονται τα ευχάριστα κι απαλά αρώματα μπανάνας και μαγιάς. Η γεύση της είναι πάρα πολύ καλή, μεστή, γλυκιά, ισορροπημένη, με ευχάριστες νότες λυκίσκου της γερμανικής ποικιλίας hallertauer mittelfruher για όσους γνωρίζουν και ενδιαφέρονται, ιδιαίτερα απολαυστική με μέση ενανθράκωση και γεμάτο σώμα. Όσο ζεσταίνεται (αν προλάβει να ζεσταθεί) και τα αρώματα της γίνονται εντονότερα και η γεύση γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη! Γλυκιά, ελάχιστα όξινη και μεγάλης διάρκειας είναι η επίγευσή της. Μια πάρα πολύ καλή μπύρα κι όχι απλά hefeweizen αλλά craft hefeweizen!

 • ΧΑΝΙΩΤΙΣΣΑ -Lafkas Brewery -orange wit-(ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗ)-0,33lt-5%
  ΧΑΝΙΩΤΙΣΣΑ -Lafkas Brewery -orange wit-(ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗ)-0,33lt-5% 6€

  Φανταστικη weiss με πορτοκαλι.βελγικου τυπου

 • REA 9-WEISS-Ηλειακή Ζυθοποιία, Elis Brewery-0,33lt--9%
  REA 9-WEISS-Ηλειακή Ζυθοποιία, Elis Brewery-0,33lt--9% 7 €

  REA Weisse Muscat Beer μοσχατο weiss-strong brew Ειναι λευκή, με σιτάρι, ρύζι και εκχύλισμα μοσχατου. Συνδυασμός που δίνει ιδιαίτερη και υπέροχη γευση με νότες μπανάνας, πεπονιού, μια ελαφριά μεντα απο καρπούζι και λυκίσκους που τη δένουν με μια ελαφριά, συνεκτική πικράδα.

 • CORFU Amorosa Weiss- 5.6%-(ΚΕΡΚΥΡΑ) -0.5lt
  CORFU Amorosa Weiss- 5.6%-(ΚΕΡΚΥΡΑ) -0.5lt

  Όταν τα δημητριακά ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια διαδικασία διπλής ζύμωσης, οπού η μαγιά ελευθερώνει άρωμα μπανάνας, τότε η γευστική εμπειρία μπορεί να γίνει υπεροχη